4 de setembre del 2010

The Union es retrasa



Es retrasa el llançament del flamant nou disc de Sir Elton John i el seu idol, el cantautor country de setanta anys Leon Russell, The Union, fins al proper 19 d'Octubre, commemorat amb un concert especial al Beacon Theatre de Nova York.

El respecte que sent Elton per Russell ve de molt lluny, quan, als anys 70, el music anglès va ser teloner d'uns concerts del cantautor americà. I no va ser fins l'any passat quan l'Elton, el Russell, el long-time fellow i Partner in Crime de l'Elton, el músic i lletrista de tota la vida Bernie Taupin i el afamat productor musical T Boone Burnett es van ajuntar a Nashville per, finalment, gravar 14 temes, en els quals hi figuren tant l'Elton com el Russell al piano simultàniament, cosa mai vista, segons diuen, des de que ho va fer en Phil Spector.

Special Guests al disc son el ex-Beach Boy Brian Wilson, Neil Young, Robert Randolph i Booker T. Jones. El primer single del disc, If it wasn't for Bad, un obscur duet escrit pel Russell, ja es pot baixar digitalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada