13 de setembre del 2010

La Kate a l'Olympia





A la Portada del nou disc del Bryan Ferry, el dandi del rock, hi surt una imatge de la díscola Kate Moss, fotografiada per l’Adam Whitehead, seguint així la tónica del grup que el va veure nèixer musicalment, els Roxy Music, qui sempre treien portades amb noies lleugeretes de roba en poses més que sensuals.

El primer single es el You can Dance, un tema gravat pel propi Ferry i el Dave Stewart (Eurythmics) a mitjans dels noranta. L’ex-solista dels Roxy Music s’ha rodejat d’un grup de musics del mes hetereogeni: Jonny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chili Peppers), Nile Rodgers (Chic), David Gilmour (Pink Floyd), Marcus Miller (Groove Armada), Gary 'Mani' Mounfield (Primal Scream, Stone Roses), i els Scissor Sisters, amb els que canta un dels temes. A més a més, també hi participen els altres membres de la seva ex-banda: el Phil Manzanera, l’Andy Mackay i el Brian Eno, amb la qual cosa ens podem trobar amb una raresa extraordinària, una joia en forma de disc de Bryan Ferry en solitari i de Roxy Music a l’hora.



Aquest es el vídeo del primer single del disc, You can Dance, on es pot veure al Bryan Ferry, tot glamourós ell, cantant dalt d'un escenari, mentre a la pista de ball s'hi mouen sinuoses desenes de noies sortides d'un catàleg de moda. Molt Roxy Music. Molt Bryan Ferry.

A la inevitable Edició Especial hi inclou tres cançons inèdites (una versió del Whatever gets you through the Night, del John Lennon –que l’havia cantat amb l’Elton John-, One Night, de l’Elvis Presley, i Move Closer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada