7 de setembre del 2010

7 de Setembre



El 7 de Setembre es el nostre Aniversari. Encara que ja fa bastant temps d’aquesta cançó, bastant temps que els Mecano ens van deixar (qui sap si per sempre...), avui ens sentim una mica melangiosos i volem recordar aquest fantàstic tema, que segur ens farà entelar la mirada.

Amb el nou disc de l’Ana a la cantonada, no podem per menys que preguntar-nos que deu ser del Nacho i del Jose. El primer, sembla bastant ocupat amb els seves aventures en forma de musicals teatrals, però ja fa molt temps que no treu disc nou. Tant difícil es fer una cançó i llogar a l’Ana de vocalista? I el Jose? Què s’en ha fet del Jose? En parador desconegut, mising in action, no s’en sap res de res.

Molt s’en ha parlat en aquests darrers anys d’una possible tornada dels Mecano, el millor (de lluny) grup musical espanyol de tots els temps. Però la cosa no acaba de quallar mai. No s’ha sabut mai del cert la veritable raó de la dissolució del grup. Desavinences entre els dos germans? Gels de compositors? Afanys de protagonisme? El Monstre de la Fama? Encara que només fos per una cosa tant vana i vulgar com els diners, tornar a sentir, o veure, de nou als Mecano seria, sense exagerar, i salvant les distàncies, com una tornada dels ABBA, o fins i tot dels Beatles

Avui es set de Setembre. Es el nostre Aniversari. Ens buscarem amb els ulls per si queda alguna cosa, i no sabrem si donar-nos un petó a la cara o als llavis.


3 comentaris:

  1. No me importa que me hayas copiado. Yo he hecho lo mismo....

    ResponElimina
  2. Jo també penso que és el millor grup de música espanyol que ha existit.

    ResponElimina
  3. I trobes exagerat el que he dit d'ABBA o els Beatles?

    ResponElimina