6 de setembre del 2010

Novetats



Aquests son les novetats discogràfiques que surten a la venda aquesta setmana:

Nada-Lógico, el disc debut d’en David Otero, aka El Pescao. Recordem que el David es el cosí d’en Dani Martin, i guitarrista oficial de El Canto del Loco, que emprèn així la seva carrera en solitari. No sabem encara si El Loco continuarà o no. El primer single es diu Castillos de Arena, i la canta amb la brasilera Ana Cañas.

Un altre debut en solitari es el de’n Brandon Flowers, el vocalista de The Killers, amb l’àlbum Flamingo, produït, entre d’altres, pel Stuart Price (Madonna), Daniel Lanois (Bob Dylan, U2) i Brendan O’Brien (Neil Young, Bruce Springsteen). Crossfire es el primer single, i al videoclip ha comptat amb la col•laboració de la Charlize Theron.

We were turned es el títol de l’àlbum tribut al camaleònic David Bowie, el Duque Blanco. Hi ha participat els Duran Duran o la Carla Bruni, entre d’altres.

Finalment, un altre disc de debut, i aquest molt esperat: el dels Hurts, duet de Manchester apadrinat per la Kylie Minogue, amb la que canten el tema Devotion. Happiness es el seu títol.

2 comentaris:

  1. ¡Qué prolífico andas de entradas! En este y tus otros blogs... es difícil mantenerse al día!

    ResponElimina
  2. En serio? Si solo cuelgo una o dos al dia... a mi todavía me parecen pocas!

    ResponElimina