3 de setembre del 2010

Allau de singles de l'Enrique



Enrique Iglesias està llençant la casa per la finestra: per a promocionar el seu flamant nou treball, Euphoria, està publicant els singles del disc de dos en dos, i fins i tot de tres en tres: Així, com a primer single, va sortir el Cuando me Enamoro amb el Juan Luis Guerra, i, a l’hora, el I like It, amb el Pitbull.

Ara, mentre als Estats Units sonarà Dirty Dancer, un duet amb l’inefable Usher, i a Sudamerica ho farà No me digas que no, amb els Wisin & Yandel (??), al Regne Unit es pensa llançar el Heartbeat, amb la participació de la vocalista de les Pussycat Dolls, la Nicole Scherzinger.

No podem per menys que estranyar-nos amb aquesta inusitada estratègia comercial, que pot ser pot fer que el disc es cremi ben aviat. Per altra banda, també ens sorprèn que l’Enrique hagi escollit a tanta gent i tant variada per acompanyar-lo en aquest nou disc, que, recordem-ho, es el primer de la seva carrera en ser bilingüe: està interpretat en anglès i en castellà, a là Gloria Estefan o la mateixa Shakira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada