31 d’agost del 2010

Shame



Shame es el títol de la nova cançó de l’inefable Robbie Williams, que pertany al seu nou disc recopil.latori (un altre???) In and Out of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010, l’únic tema inèdit en aquesta (innecessària) col•lecció de vells èxits.

La cosa no tindria més, si no fos per que en aquest tema el Robbie canta un duet amb el seu vell amic, company i Partner in Crime dels Take That (banda de rock juvenil que va veure néixer musicalment al Robbie), el Gary Barlow. Aquest parell, antany inseparables, van trencar peres al 1996, any en el que en Robbie va decidir deixar el grup (en la estacada) i emprendre la seva (exitosa) carrera en solitari. Va deixar els Take That ben penjats, i així com en Robbie veia disc a disc com anava triomfant arreu del món, la carrera dels Take That s’anava apaivagant i estancant, fins i tot es va arribar a pensar que ho havien deixat.

Però vet aquí que la vida no es més que un interminable cercle, i el que avui està a dalt de tot, demà pot estar a baix. I es justament això el que va passar: els últims discs d’en Robbie no van vendre el que estava desitjat, i, en canvi, el Beautiful World (i en menor mida, també el The Circus) dels Take That arribaven al més amunt de les llistes.

Resultat: els Take That han decidit donar-li un cop de mà al seu vell amic (solidaritat, filantropia o marketing pur i dur?), i ara s’ha sabut que el nou disc de la banda, previst per a finals d’aquest any, comptarà de nou amb la presència del Robbie. Però, abans de això, el Gary Barlow, ja ho hem dit, acompanyarà al Robbie en el seu disc recopil.latori en la cançó inèdita Shame.

Com a nota curiosa direm que en l’inevitable videoclip de la cançó (res del altre món, per altra banda) es pot veure un moment Brokeback Mountain entre tots dos cantants, atiant així el foc i la rumorología i gossips diversos sobre la (suposada) homosexualitat d’en Robbie, que, com tots sabem, no fa ni dos mesos que s’acaba de casar amb la seva novia dels últims anys. Un altre cop: (desídia, ironia o marketing una altra vegada?)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada