5 d’agost del 2010

Barbra, a Dream nearly come True

La Barbra Streisand, cantant, actriu, directora, escriptora, compositora, productora, disenyadora, autora, activista política i filantròpica, guanyadora de dos Oscar, vuit Grammys (a més a més dels honorífics Grammy Legend i Recording Academy Lifetime Achievement), l'Emmy i el Tony, rebrà aquest proper mes de Febrer el 2011 MusicCares Person of the Year, durant el Grammy Weekend (l'11 de Febrer), dos dies abans de la 53ena Gala Anual d'aquests premis.

La llegendària artista estarà sent honrada com la MusiCares Person of the Year en reconeixement als seus èxits creatius de renom, així com la seva tasca filantròpica, que ha inclòs una extraordinària varietat d'activitats de caritat amb els anys.



Es dona la casualitat de que aquest premi se l'hi otorga el mateix cap de setmana en que s'otorguen els més prestitgiosos premis de la musica, els Grammy, i vet aqui que fa exactament 24 anys, la Barbra va rebre el seu últim Grammy pel Broadway Album (als 90 en va guanyar dos mes, però van ser honorífics). Al recollir aquell premi, ella va dir que el 24 era el seu número màgic (aquell dia era un 24, ella va néixer un 24 d’Abril, va tenir el seu fill Jason quan tenia 24, i va rebre el seu primer Grammy feia 24 anys), per tant, va vaticinar que amb el continu suport del seu públic, 24 anys desprès (2011) guanyaria de nou un altre Grammy (que correspondria als discos editats al 2010, per tant, a la dècada dels 2000... creant-se així el fet que Barbra serà (de fet, ja ho és) la ùnica artista al mon mundial en guanyar un Grammy en totes les dècades de la seva carrera musical: el 60, els 70, els 80, els 90, i, amb una mica de sort, també els 2000) una mica pillat, oi que si?).

Així doncs, al donar-se la circumstància de rebre aquest premi aquell mateix cap de setmana, qui sap? Pot ser el somni es fa realitat (A Dream come True), i finalment rep aquest novè premi tant desitjat, pel que pot ser un dels millors àlbums de la cantant, el Love is the Answer, que des d'aquí recomanem molt ferventment.




I aquí teniu el video de la Barbra acceptant el Grammy a la millor interpretació femenina de l'any pel Broadway Album, on ella ho explica molt millor que jo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada