5 d’agost del 2010

Lady 13

L'inefable Lady Ga-Ga ha aconseguit el rècord de nominacions als premis als millors vídeos de l'any que otorga el prestigiós canal de televisió MTV. Bad Romance, el vídeo, opta a vuit nominacions, entre les que hi ha millor vídeo pop, millor vídeo d'artista femenina i millor coreografía. Telephone, la cançó que va fer amb la seva amiga Beyoncè, per la seva banda, obté cinc nominacions.



El segon lloc de la llista es per el rapper Eminem, amb vuit candidatures. El cantant (per dir-li alguna cosa), en la seva lìnia habitual, va comentar que l'endemà de la gal.la tè un concert a l'altra part del món. Tot i així va dir que hi assistiría, però que no s'esperessin els organitzadors que s'ho prenguès gaire bé. Geni i figura.



Altres candidatures son les de Ke$ha, el també rapper B.o.B., Florence + The Machines, Jason DeRulo, Jay-Z, Alicia Keys, Pink, 30 Seconds to Mars, Katy Perry, Usher i el baby Justin Bieber.

Revisant la llista de celebrities musicals que hi han, no podem pas deixar de lamentar-nos al veure per on va avui en dia el nostre estimat mon musical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada