22 de juny del 2010

Els Nous Pet Shop Boys

Hurts (Theo Hutchcraft i Adam Anderson) es un grup de pop britànic que, al estil Charles and Eddie (Would I lie to you), es varen trobar per casualitat en un pub de Londres i varen començar a parlar de la seva passió, la musica. Es passaven les seves composicions per internet, i varen crear un grup, Daggers, amb el que tocaven a festes i commemoracions variades. El seu punt àlgid va arribar quan van actuar amb la Solange Knowles, la germana de l’inefable Beyoncè (sic).

Més tard, varen decidir dedicar-se de valent a això de la musica, i van començar a compondre seriosament a Manchester. Van clausurar Draggers i el van substituir pels Hurts. Al mes de Juliol de l’any passat el prestigiós diari The Guardian va guardonar el grup com “Banda del Dia”, i van quedar els quarts en la BBC Sound 2010.

Amb un estil brit-poppy que ens recorda molt als Pet Shop Boys, i amb una acuradísima posada en escena calcada als enyorats Tears for Fears, els Hurts trauran el seu primer disc (homònim) al proper set de Setembre (es el nostre aniversari...), destacant com a primer single la cançó Better then Love.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada