20 de maig del 2010

Love and its Opposite

La carrera discogràfica dels Everything but the Girl (aka Ben Watts i Tracey Thorn), resposta indie i alternativa al suau pop anglès dels 80, fa uns quants anys que està estancada. El seu últim treball d’estudi, Temperamental, data del 1999 (11 anys!). La Tracey, la seva solista, va iniciar una carrera en solitari a l’any 2007 amb Out of the Woods (bé, iniciar el que es diu iniciar no ho va ser, ja tenia un disc abans de formar part dels Everything, A Distant Shore), i el resultat va ser bastant satisfactori. Es trobava a faltar les composicions d’en Watts, però la dolça i característica veu de la Tracey continuava intacta.

Aquest proper 24 de Maig (la setmana que ve) surt a la venda Love and its Opposite, el nou àlbum de la Tracey. De les deu cançons del disc, vuit estan escrites per la pròpia Tracey, i les altres dues son dues versions. Una d’elles, Come home with me, es un duet amb el suec Jens Lekman. A veure que tal.



2 comentaris:

  1. Qué notición! Me gusta Tracey y no sabía nada de este nuevo disco, gracias por la información. Tengo casi todos los discos de EBTG y el solo-album de Tracey.

    ResponElimina
  2. Ostras! Me alegro de que nuestros blogs sirvan para algo más que para "perder" el tiempo escribiéndolos! Yo sigo a los Everything desde ese primer Eden que contenia la que, por ahora, sigue siendo mi canción de EBTG favorita: Each and every one. Qué temazo! Qué tiempos! Ay! Qué lástima que lo hayan dejado como grupo!

    ResponElimina