13 de maig del 2010

Dark Tower al Cinema

Finalment la vasta saga literària del escriptor americà Stephen King The Dark Tower (7 llibres) es portarà a la pantalla gran, culminant així un somni que els fans del genial escriptor teníem des de fa molts i molts anys. La trama d’aquests llibres segueix un errant pistoler anomenat Roland, l'últim de la seva espècie, que deambula per les dimensions i altres móns en una interminable recerca per trobar la Dark Tower del títol, un edifici fabulós, un nexe entre els diferents móns.

En un principi s’havia rumorejat que havia de ser en J.J. Abrams, afamat productor i guionista de televisió, principal responsable d’una de les sèries de televisió més reeixides de la història, Lost, el que l’havia de portar al cinema, però al final ha estat el Ron Howard (Cocoon, Willow, Llamaradas, Apollo 13, Una Ment Prodigiosa, Àngels i Dimonis) el que traslladarà l’univers fantàstic de Dark Tower a la pantalla gran.

Es parla de condensar els set llibres que formen la història en tres pel•lícules (i això es molt condensar), i fins i tot diuen que hi pot haver una sèrie de televisió. El que està clar és que, si es fa correctament, i des d’aquí ho posem en quarantena, això podria ser el proper Senyor dels Anells. O no.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada