20 de maig del 2010

Alchemy

S’edita aquest mes de Maig gairebé un dels discs més buscats, desitjats i anhelats de tota la història del rock recent. Una Obra Mestra en majúscules, un concert inoblidable, un clàssic dins dels clàssics. Un disc que només existia en vinil, i en VHS, que ara veu la llum totalment remasteritzat en format BlueRay, DVD i en el pràctic combo que es DVD+2CD.

Estem parlant, es clar, de l’Alchemy, moment cumbre en la carrera dels Dire Straits, capitanejats per aquella bèstia escènica que era en Mark Knopfler, amb la veu i la guitarra en estat de gràcia. Alchemy es la gravació en directe de dos dels concerts més emblemàtics dels Straits que van fer en el Hammersmith Odeon de Londres, a l’any 1983, i que, inexplicablement, encara no havia sortit a la venda amb les noves tecnologies.

Aquesta vegada podrem gaudir d’aquest concert original, restaurat en alta definició i so 5.1, amb extres inèdits, dues actuacions a la televisió i un documental de 58 minuts al BBC Arena de l’any 1980. Una molt bona notícia en aquests temps de tanta sequera artística.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada