23 de novembre del 2010

Novetats



La setmana ve ben farcideta... qui va dir crisi?

Comencem per la Ke$ha, que reedita el seu primer àlbum, Cannibal, una ampliació del seu disc de debut Animal, amb vull temes inèdits.

Feia molt temps que la Cher no treia disc nou, desprès d'aquella mena de resurrecció que li va suposar el Believe. Ara ve acompanyada de la Christina Aguilera en la banda sonora de la pel•lícula Burlesque.

Alesha Dixon ens porta el seu tercer treball, The Entertainer, amb Drummer Boy com a primer single.

Kanye West ens porta el seu cinquè disc: My Beautiful Dark Twisted Fantasy, amb un fotimè de col•laboracions: RZA, Nicki Mnaj, Dwele, Pusha t., John Legend, The-Dream, Ryan Lelie, Tony Williams, Charlie Wilson. Elly Jackson, Alicia Keys, Fergie, Kid Cudi, Rihanna i Elton John

Finalment arriba el nou disc de Nena Daconte, aquesta vegada només amb la seva solista Mai Meneses: Una Mosca en el Cristal. Veurem que tal li va sense el seu company i productor Kim Farlo. La producció es a càrrec de l'ex-Tequila i ex-Rodriguez Alejo Stivel.

Més música nacional: Sergio Dalma torna amb el seu disc que fa catorze: Via Dalma. Es tracta de cançons italianes dels 70 i dels 80 interpretades en castellà.

Un disc de duets, el de Macaco. Es diu El Vecindario, i inclou col•laboracions amb Estopa, Bebe, Fito, Manolo García, Muchachito Bombio Inferno, La Mari, Rosario Flores, Youssou N'Dour, Oumou Sangaré, Brett Dennen, Michael Franti, Seu Jorge, Ximena Sariñana i Jorge Drexler.

I un recopilatori, el de Nek: Greatest Hits 1992-2010 E da Qui, amb tres cançons noves: E da Qui, E con Te i Vulnerable.

La BoyBand Westlife ens porta Gravity, amb Safe com a primer single.

I un altre disc de duets: el de Cómplices, per a celebrar el seu vintè aniversari, es diu 20 Años, i hi ha col.laborat Monica Naranjo, Sole Giménez, Melocos, Pignoise, Rosana, El Sueño de Morfeo, Alvaro Urquijo, Iván Ferreiro, Diana Navarro, David DeMaria, Navajita Plateá, Nacho Campillo, Huecco i Javier Ojeda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada