12 de novembre del 2010

Michael Track List



Comencem malament. El primer single del nou (i pòstum) disc del Michael Jackson no serà la publicitada Breaking News (deixant apart la polèmica de si es ell realment el que canta o no, haig de reconèixer que la cançó es magnífica, un record fantàstic del Dangerous), si no Hold my Hand, un duet amb l'Akon, gravada a l'any 2007, i que ja fa uns quants anys que corre per la xarxa.

Avui s'ha sabut també el Track List del disc. Seran deu temes, produïts per una colla de diferents productors (Michael inclòs), amb les col•laboracions del ja esmentat Akon, del 50 cents a Monster i del Lenny Kravitz a Another Day, una altra cançó que ja havia saltat a la xarxa fa un temps.

1. Hold My Hand (Duet with Akon)
2. Hollywood Tonight
3. Keep Your Head Up
4. (I Like) The Way You Love Me
5. Monster (Featuring 50 Cent)
6. Best Of Joy
7. Breaking News
8. (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9. Behind The Mask
10. Much Too Soon

Res d'aquella composició que va sortir també fa un temps amb el sampler dels America Horse with no Name, titulada pel Michael A Place with no Name, ni Bad Girl, Work your Body, Let me let go o Space Dancer, temes que havien sortit per internet i que sonaven com a noves cançons per aquest esperadìssim nou disc. Pot ser sortiran més endavant, amb els demés discs que Sony vol publicar del Rei del Pop? Ja ho veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada