27 d’octubre del 2010

Nova Trilogia



Corre el rumor que el George Lucas vol filmar una tercera trilogia de la seva Soap Opera Galàctica d’Star Wars. Serien Aixa nou les pel•lícules de la saga, tal i com estava planejat d’un bon començament, allà per l’any 1977.

Però abans que això, Lucas necessita diners. I res millor que apuntar-se al carro de la tecnologia 3-D i estrenar a bombo i platillo en los mejores sines les sis pel•lícules ja rodades en aquest nou sistema. Amb la recaptació que hi traurà dels cinemes, i els beneficis derivats de la venda dels DVD’s i Blu-Ray’s (que, presumiblement, ja es podran veure als home cinemes dels salons de casa nostra també en 3-D –qui tingui pasta per comprar-s’ho, es clar-), aquest Rei Mides de Hollywood podrà finançar aquesta nova aventura galàctica.

Però (ai! Sempre ha d’haver un però?) diuen també els rumors que aquestes tres pel•lícules res tindran a veure ni amb el Luke, ni amb la Princesa Leia, ni amb el sempre socarro Han Solo, ni, per suposat, amb l’ànima de la festa, Lord Darth Vader. Lucas no vol filmar els Episodis VII, VIII i IX, com hauria de ser, si no els X, XI i XII (sic), amb un salt en el temps d’un miler d’anys en la línia argumental de la monumental Saga Galàctica.

Des d’aquí, nosaltres, fidels fans fins al final de l’Star Wars, només desitgem estar-hi per a poder veure-ho.

Que la Força ens acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada