18 de gener del 2011

Un Legolas molt car





El minut d'Elf es paga a preu d'or. Concretament, a 500.000 dòlars. Aquesta es, al menys, la tarifa de l'Orlando Bloom, l'inoblidable Elf Legolas de la saga Tolkieniana del Senyor dels Anells, que demana un milió de dòlars per fer una breu aparició a The Hobbit, la esperadíssima precuela de la saga de la Terra Mitjana, que ha de començar a gravar-se, en 3-D (com no!), a finals del proper mes de Febrer a Nova Zelanda.

Paradoxalment, aquesta demanda astronòmica no serà pas obstacle per Peter Jackson, el director, ja que aquest està disposat a tirar la casa per la finestra, amb un pressupost per la pel•lícula (que s'estrenarà en dues parts) d'uns 300 milions de dòlars.

A l'Orlando, amb el seu paper de l'Elf arquer Legolas, s'hi afegiria els ja confirmats Cate Blanchett com la Reina Elfa Galadriel, Andy Serkis com el miserable Gollum, sir Ian McKellen com el Mag Gandalf, i Elijah Wood com a Frodo, que serà el narrador de la història. A aquests hi sumaríem el pràcticament desconegut Martin Freeman com a jove Bilbo Bolsón, ja que l'Ian Holm (l'insuperable Ash de Alien) ja està una mica atrotinat per aquests berenjenals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada